De hogeschool BUas in Breda is voor het project Cross-Re-Tour op zoek naar mkb-ondernemers in de toerisme- en recreatiesector. Cross-Re-Tour is een project vanuit de Europese Unie.  

Ondernemers die meedoen aan het project krijgen de mogelijkheid om een zelfscan uit te voeren. Aan de hand van de zelfscan kunnen de ondernemers zien wat zij zelf kunnen doen om zich goed voor te bereiden op digitale en duurzame uitdagingen.  

Binnen Cross-Re-Tour worden zij begeleid bij het oplossen van problemen bij verduurzaming en digitalisering van de bedrijfsvoering op zes gebieden: energie, water, plastic, afvalstromen, transport, meubilair en nudging (motiveren) van klanten en personeel. Door deel te nemen aan dit project kan er een aanvraag worden ingediend voor een subsidie tot 30.000 euro voor het testen en invoeren van innovatie. Bij aanmelding krijgen de ondernemers dus toegang tot kennis en een netwerk met ondernemers met dezelfde vraagstukken. Dit alles kan ook nog eens dienen als inspiratie.  

Geïnteresseerd of nog vragen? Neem dan contact op met regiomanager Arthur van Disseldorp (a.vandisseldorp@hiswarecron.nl) of met Jos van der Sterren van Hogeschool BUas: sterren.j@buas.nl  

© Afbeelding: Cross-Re-Tour 

Nieuws & evenementen